Boerderijwinkel

Hoeve Bosman Boerderijwinkel

Ambachtelijke producten uit de Krim en omgeving

In onze winkel hebben wij een ruim assortiment aan eigen gemaakt boerenijs en softijs gemaakt van de melk van onze eigen koeien. Het boerenijs is te verkrijgen als eenpersoonsbeker (130ml) en als meeneembeker (750ml). Bovendien kan je in de zomer ook gewoon een lekker ijsje ter plekke laten scheppen.

Naast het eigengemaakte ijs wordt ook Hoeve Bosman Kaas verkocht in verschillende smaken. Daarnaast maken wij zelf advocaat in verschillende smaken. Eerlijk en heerlijke producten met een vleugje nostalgie. Bovendien tref je prachtige streekproducten aan zoals jam, mosterd en honing en kan je zelf in de winkel een cadeaupakket laten samenstellen.

Het Terras

Kom gerust een ijsje halen en geniet hiervan tijdens de zonnige dagen op ons terras. Liever koffie, thee of sap terwijl de kinderen zich lekker in de eenvoudige speeltuin vermaken? Dit is ook mogelijk!

Tijdens de openingstijden van de winkel ben jij van harte welkom. Buiten openingstijden zijn onze eenpersoonsbekers ijs te verkrijgen bij het IJspunt.

Cadeaupakketten

IJs is niet het enige product wat wij jou bij Hoeve Bosman bieden. De regio bied jou zoveel meer dan alleen dat en wij maken gebruik van deze eerlijke en heerlijke streekproducten door middel van onze cadeaupakketten. Wil je iemand iets bijzonders cadeau geven voor een verjaardag of trouwdag, als bedankje, of gewoon zomaar? Kies voor een cadeaubon of cadeaupakket!

Wil je weten wat er allemaal in jouw cadeaupakket kan? Denk bijvoorbeeld aan kaas, zelfgemaakte advocaat of verse zuivel. Maar ook producten als jam, sausen, mosterd, cake- en pannenkoekenmeel, chocolade, nootjes, sappen, speciaal bier en wijn.

Heb je nog andere vragen over onze pakketten? Neem dan gerust contact met ons op via telefoonnummer 06-25513897 of per e-mail. Wij staan jou graag te woord.

Eigen producten

Proef een vleugje nostalgie in een modern jasje. Bij Hoeve Bosman hebben wij naast boerenijs, kaas en vlees een eigen assortiment:

Advocaat
Advocaat Amaretto
Advocaat Rommkaatje
Advocaat Krims Genot

Advocaat bonbons (gemaakt met eigen advocaat)
Advocaat cake (gemaakt met eigen advocaat)