Boerderijwinkel

Hoeve Bosman Boerderijwinkel

Ambachtelijke producten uit de Krim en omgeving

In onze winkel hebben wij een ruim assortiment aan eigen gemaakt boerenijs en softijs gemaakt van de melk van onze eigen koeien. Het boerenijs is in verschillende verpakkingen kunt u deze kopen. Bovendien kunt u ook gewoon een lekker ijsje ter plekke laten scheppen in de smaken die uw favoriet zijn.

Naast het eigengemaakte ijs wordt ook Hoeve Bosman Kaas verkocht in verschillende smaken. Ook maken wij zelf Bosvrouwtjes Advocaat, boer’njongs, wichter en huwelijk. Eerlijk en heerlijke producten met een vleugje nostalgie. Bovendien treft u prachtige streekproducten aan zoals jam, mosterd en honing. Stel zelf een cadeaupakket samen voor een bijzonder cadeau met een knipoog naar het boerenleven.

Het Terras

Kom gerust een ijsje halen en geniet hiervan tijdens de zonnige dagen op ons terras. Of wilt u liever koffie of thee met eigen gebakken koek? Tijdens de openingstijden van de winkel bent u van harte welkom. Buiten openingstijden is ons ijs te verkrijgen in de vrieskist van het IJspunt.

Cadeaupakketten

IJs is niet het enige product wat wij u bij Hoeve Bosman bieden. De regio biedt u zoveel meer dan alleen dat, en wij maken gebruik van deze eerlijke en heerlijke streekproducten door middel van onze cadeaupakketten. Wilt u iemand iets bijzonders cadeau geven voor een verjaardag of trouwdag, als bedankje, of gewoon zomaar? Kies voor een cadeaubon of cadeaupakket! Uiteraard verpakken wij het cadeaupakket voor u op een mooie en originele manier.

De smaak van De Krim

Wij bij Hoeve Bosman stellen voor u diverse cadeaupakketten samen met producten uit de streek en eigen gemaakte producten. Zo kunt u denken aan Hoeve Bosman Kaas, zelfgemaakte advocaat, boerenjongens, boerenwichter en boerenhuwelijk of verse zuivel. Maar ook producten als jam, sausen, mosterd, cake- en pannenkoekenmeel, sappen, welke stuk voor stuk op ambachtelijke wijze en lokaal worden gemaakt zodat u De Krim er echt in kunt proeven.

Bosvrouwtjes

Bosvrouwtjes is de naam voor onze eigen lijn van ijs en andere producten. Voor deze pakketten kunt u kiezen uit klein (€ 15), middel (€ 19) of groot (€ 30), of een pakket volledig naar eigen waarde samenstellen! Ideaal voor iedere gelegenheid en elk budget dus. Bovendien zijn deze pakketten ook zeer geschikt als kerstpakketten of relatiegeschenk. U maakt iedereen er blij mee!

Praktische informatie over onze pakketten

U kunt onze cadeaupakketten bestellen via het online bestelformulier. Daarnaast zijn er nog enkele zaken die handig en belangrijk zijn om te weten voordat u een bestelling plaatst:

  • De levertijd van het cadeaupakket is 1 à 2 dagen.
  • Gelieve het hele formulier invullen om uw bestelling door te geven.
  • Wanneer wij uw bestelling of een deel niet op de gewenste datum kunnen leveren, nemen wij contact met u op.
  • Wij verzoeken u uw bestelling tijdens openingstijden van de winkel op te halen.
  • Wilt u op een andere dag ophalen? Neem even van tevoren contact op alstublieft!

Heeft u nog andere vragen over onze pakketten? Neem dan gerust contact met ons op via tel. 06-25513897 of info@hoevebosman.nl. Wij staan u graag te woord.

Hoeve Bosman Cadeaupakket

Cadeaupakket klein

Vanaf € 15,00

Hoeve Bosman Cadeaupakket

Cadeaupakket middel

Vanaf € 20,00

Hoeve Bosman Cadeaupakket

Cadeaupakket groot

Vanaf € 30,00

Hoeve Bosman Cadeaubon

Cadeaubon

Eigen bedrag

Hoeve Bosman Cadeaupakket of Cadeaubon


Geef bij uw bestelling aan wanneer u de cadeaubon/pakket wilt komen ophalen, de waarde hiervan en uw naam en telefoonnummer.

BESTELLEN